Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Στις υποθέσεις που χειριζόταν εστιάζονται οι έρευνες

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Στις υποθέσεις που χειριζόταν εστιάζονται οι έρευνες

Περίπου εννέα μήνες μετά την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας που καταδίκασε σε δις ισόβια τον 58χρονο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν - Σοροπίδη οι αρχές ερευνούν τις υποθέσεις που χειριζόταν η άτυχη γυναίκα στην εργασία της. 

Νέα στοιχεία από το εργασιακό περιβάλλον της Δώρας Ζέμπερη έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Περίπου εννέα μήνες μετά την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας που καταδίκασε σε δις ισόβια τον 58χρονο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδη οι αρχές ερευνούν τις υποθέσεις που χειριζόταν η άτυχη γυναίκα στην εργασία της.

Η παράλληλη έρευνα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει στόχο να διερευνηθεί ως πηγή κινδύνου το εργασιακό περιβάλλον της 32χρονης ή, με απλά λόγια, αν η εφοριακός δεχόταν πιθανές πιέσεις ή ακόμα και απειλές, λόγω των ιδιαίτερα σοβαρών υποθέσεων που χειριζόταν.

«Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν στη δίκη που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, η  οικογένεια της άτυχης εφοριακού υπέβαλε έγγραφη αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προσκομίζοντας κάποια στοιχεία σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον της άτυχης εφοριακού. Μετά την αναφορά μας, η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, προκειμένου να πράξει τα νόμιμα και να ανοίξει μια νέα δικογραφία που θα διερευνηθεί σε συσχετισμό με την πρώτη», δήλωσε η συνήγορος της οικογένειας της άτυχης Δώρας, Γιάννα Παναγοπούλου.

Όπως τόνισε ακόμη η κυρία Παναγοπούλου, παρά το νεαρό της ηλικίας της η 32χρονη εφοριακός είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει πολύ σοβαρές υποθέσεις, έλεγχε μεγάλες εταιρείες και ήταν ιδιαίτερα παραγωγική, ενώ ξεκαθάρισε πως η παράλληλη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν σχετίζεται με τον καταδικασμένο Εμμανουήλ Σοροπίδη.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024