Με λάθος γυναίκα βρήκε να ασχοληθεί ένας νεαρός άνδρας στην παραλία Πραΐα ντο Μπράγκα κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η καλλίγραμμη κοπέλα την οποία πλησίασε και θώπευσε αποδείχθηκε πως είναι αθλήτρια πολεμικών τεχνών.

Η 26χρονη Τζόις Βιέιρα βρισκόταν στο σημείο μαζί με τον σύντροφό της για μια επαγγελματική φωτογράφιση, όταν νεαρός κοίταζε την κοπέλα και όχι μόνο άγγιζε τον εαυτό του αλλά επιδιδόταν και σε χυδαία σχόλια εις βάρος της.

Μάλιστα, παρά τις συνεχείς παραινέσεις τόσο της αθλήτριας MMA (σ.σ. μεικτές πολεμικές τέχνες) όσο και του φωτογράφου συντρόφου της, ο ενοχλητικός τύπος συνέχισε να αυτοϊκανοποιείται μέχρι που η υπομονή της MMAer εξαντλήθηκε.

Τον πλησίασε και άρχισε να τον ξυλοφορτώνει χωρίς περιστροφές, ενώ με μία λαβή κατάφερε να τον ακινητοποιήσει μέχρι να επιληφθεί του ζητήματος η αστυνομία.

Πάντως, επόμενος σταθμός του θρασύτατου ηδονοβλεψία δεν ήταν το τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά το πλησιέστερο νοσοκομείο, καθώς η κοπέλα τον έκανε του αλατιού. Στον νεαρό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της δημοσίας αιδούς.