
Χωρίζει η Αντέλ
Έπειτα από τρία χρόνια γάμου
Έπειτα από 8 χρόνια σχέσης, τρία χρόνια γάμου και έναν γιο, η Αντέλ και ο σύζυγός της Σιμόν Κονέκι, αποφάσισαν να χωρίσουν.
Η βραβευμένη τραγουδίστρια γνώρισε τον επιχειρηματία το 2011 και παντρεύτηκαν μυστικά το 2016. Ωστόσο σήμερα το πρωί εκπρόσωπος τύπου επιβεβαίωσε ότι δεν είναι πια μαζί με τον 44χρονο Simon.
Ο εκπρόσωπος της δήλωσε στα ΜΜΕ: «Η Αντέλ και ο σύντροφός της έχουν χωρίσει. Δεσμεύονται να μεγαλώσουν τον γιο τους με αγάπη. Όπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο», δήλωσαν οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας στο Associated Press, για τον χωρισμό.
Ο Κονέκι είναι συνιδρυτής της Life Water, μία φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία εμφιαλωμένου νερού στη Βρετανία. Μέρος των εσόδων της πηγαίνει στη φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο 44χρονος, που παρέχει καθαρό νερό σε άτομα και μέρη που το χρειάζονται.
«Ήμουν αρχικά επενδυτικός τραπεζίτης στο Lehman Brothers, ήμουν πολύ καλός στην δουλειά μου και κερδίζα πολλά χρήματα, αλλά αρρώστησα από αυτόν τον άπληστο και αλλοιωμένο κόσμο», δήλωσε στο Management Today το 2012.
- Παράπονα για τη διαιτησία έκανε ο Ιτούδης: «Σε τρία ματς κόντρα στη Ρεάλ οι βολές ήταν 64-35»
- Ανάπτυξη: Ο κίνδυνος του 1% για την ελληνική οικονομία – Η αβέβαιη πορεία και τα υπαρκτά προβλήματα
- Πέθανε ο Κρεγκ Βέντερ, ο επιστήμονας που διάβασε πρώτος το ανθρώπινο γονιδίωμα
- Ρόδος: Αθώα η 19χρονη υπάλληλος που διέθεσε αλκοόλ σε ανήλικη
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η πειρατική ενέργεια του Ισραήλ κατά του Global Sumud Flotilla



