Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
10 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Μικ Τζάγκερ

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Μικ Τζάγκερ

Ο θρύλος της ροκ, Μικ Τζάγκερ, έκανε αναμφισβήτητα πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ονειρεύονταν καν στην ζωή τους. Κάποτε αγόρασε ένα αρχοντικό σε ένα νησί, παράτησε την Αντζελίνα Τζολί σε ένα ραντεβού και έχει ρίξει μπουνιά σε ένα άλογο στο πρόσωπο! Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι ακμαιότατος ακόμη και στην ηλικία […]

Ο θρύλος της ροκ, Μικ Τζάγκερ, έκανε αναμφισβήτητα πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ονειρεύονταν καν στην ζωή τους. Κάποτε αγόρασε ένα αρχοντικό σε ένα νησί, παράτησε την Αντζελίνα Τζολί σε ένα ραντεβού και έχει ρίξει μπουνιά σε ένα άλογο στο πρόσωπο! Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι ακμαιότατος ακόμη και στην ηλικία των 75!

View this post on Instagram

A walk in the park !

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Ο frontman του συγκροτήματος Rolling Stones σίγουρα έχει επιλέξει να ζήσει τα πάντα στην ζωή του. Διακεκριμένα σχολεία, γεμάτα στάδια, θαυμάστριες που τον λατρεύουν σαν θεό αλλά και ο νέος του ρόλος σαν προ – πάππους.

Το σεξ, τα ναρκωτικά και το rock’n’roll είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που ο Τζάγκερ είναι μερικά από τα αγαπημένα του πράγματα. Οπότε παρακάτω θα μάθετε δέκα πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για την πολύβουη ζωή του.

10. Αν δεν επέλεγε το τραγούδι, τότε είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με το μπαλέτο!

Ακόμη και στα 75 και μολονότι πρόσφατα νοσηλεύτηκε για ένα πρόβλημα υγείας, ο Τζάγκερ είναι σε εξαιρετική φυσική  κατάσταση. Τρέξιμο, Κολύμπι, Γιόγκα, Πιλάτες, kickboxing και μπαλέτο! Το μπαλέτο ήταν πάντα μια λατρεία του!

9. Η Tequila Sunrise είναι το αγαπημένο του κοκτέιλ

Ο Τζάγκερ και το υπόλοιπο συγκρότημα γεύτηκαν για πρώτη φορά το κοκτέιλ Tequila Sunrise σε ένα ιδιωτικό πάρτι στην Καλιφόρνια. Έκτοτε, αυτό ήταν το κοκτείλ της επιλογής τους κατά τη διάρκεια των τουρ και των δημόσιων εμφανίσεων τους. Οι Rolling Stones ήταν εκείνοι που έκαναν την Tequila Sunrise ένα δημοφιλές ποτό.

8.  Μια τούφα από τα μαλλιά του πουλήθηκε 6.000 δολάρια

Η σύντροφος του στα χρόνια του κολεγίου, Chrissie Shrimpton, άρπαξε μερικά από τα μαλλιά του Τζάγκερ μετά από ένα κούρεμα του στη δεκαετία του ’60. Μιας και είχε κρατήσει αυτήν την τούφα των μαλλιών για 50 χρόνια, αποφάσισε να την πουλήσει για $ 6.000 σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία το 2013.

7.  Έχει ρίξει «χυλόπιτα» στην Αντζελίνα Τζολί

Συναντήθηκαν το 1997 όταν η Τζολί εμφανίστηκε σε ένα βίντεο κλιπ των Rolling Stones. Μετά από εβδομάδες προσπαθώντας να πείσει τη Τζολί να βγει μαζί του, τελικά εκείνη ενέδωσε. Ενώ οι δυό τους ήταν σε ένα πάρτι, κάποια άλλη κέντρισε την προσοχή του. Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Φάρα Φόσετ καθώς έφυγε μαζί της και παράτησε την Τζολί στα κρύα του λουτρού!

6.  Έπαιρνε ναρκωτικά κάθε μέρα επί ένα χρόνο

Ο Μικ Τζάγκερ αντιμετώπισε τον εθισμό με πολλούς τρόπους. Όχι μόνο είχε σεξουαλική εξάρτηση, αλλά και εθισμό στα ναρκωτικά. Όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Τζέρι Χολ, χρησιμοποίησε ηρωίνη και LSD. Ο Τζάγκερ κατανάλωνε ναρκωτικά χάπια LSD και ηρωίνη καθημερινά για ένα χρόνο.

5.  Η χαρακτηριστική του φωνή οφείλεται σε ατύχημα

Όταν ο Τζάγκερ ήταν παιδί, έκοψε τη γλώσσα του και κατάπιε ένα κομμάτι από αυτή κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μπάσκετ. Αυτό το ατύχημα είναι αυτό που έδωσε σε εκείνον αυτή την τραχιά αλλά εκλεπτυσμένη φωνή.

4. Έχει κάνει σεξ με παραπάνω από 4.000 ερωτικούς παρτενέρ

Διάσημος για την σεξουαλική του ενέργεια φημίζεται πως έχει κοιμηθεί με 4.000 άτομα. Μερικές υποψήφιες στην λίστα είναι οι Κάρλα Μπρούνι, η Αντζελίνα Τζολί, Η Ούμα Θέρμαν και η Κάρλι Σίμον.

3 . Μπορείτε να μείνετε στο σπίτι του

Στο νησί Mustique, στις Δυτικές Ινδίες, ο εκκεντικός σούπερ σταρ διατηρεί μια παραθαλάσσια έπαυλη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το όνομα «Stargroves». Ο Τζάγκερ ενοικιάζει το σπίτι με  τα 6 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια εβδομαδιαίως. Το χαμηλότερο ενοίκιο για μια εβδομαδιαία μίσθωση είναι $ 16.500.

2 . Τα «ακριβά» του γράμματα

Το 1969 η τότε-φίλη του, Marsha Hunt, έλαβε μερικές ερωτικές επιστολές από εκείνον. Η Hunt ήταν η έμπνευση του τραγουδιστή για το τραγούδι «Brown Sugar». Το 2012 η Hunt πούλησε τις ερωτικές επιστολές σε δημοπρασία για $ 300.000.

1.  Είχε ερωτική σχέση με τον Ντέιβιντ Μπόουι

Η Άντζι Μπόουι, η σύζυγος του Μπόουι, έλειπε εκτός πόλης για μερικές ημέρες. Μόλις επέστρεφε στο σπίτι της, η υπηρέτρια της την πληροφόρησε πως η θέση της στο κρεβάτι ήταν… καλυμμένη από άλλον! Όταν η κυρία Μπόουι άνοιξε τις πόρτες του υπνοδωματίου, αποκάλυψε πως βρήκε τον Τζάγκερ γυμνό στο κρεβάτι με το σύζυγό της!

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024