Έξι συλλήψεις για πώληση προϊόντων «μαϊμού» μπροστά από την ΑΣΟΕΕ
Η αστυνομία βρήκε και κατάσχεσε πάνω από 500 ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων.
Έξι αλλοδαποί (τρεις από το Μπαγκλαντές, ένας από Σενεγάλη, ένας από Μαυριτανία και ένας από Γουινέα) συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στην Κυψέλη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε με τη κατηγορία ότι ενέχονται σε παραεμπόριο και διακίνηση απομιμητικών προϊόντων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ μετά από πολυήμερη έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω συλληφθέντες μετέφεραν και διέθεταν καθημερινά προϊόντα παραεμπορίου (απομιμητικά προϊόντα, είδη κινητής τηλεφωνίας κ.λπ.) μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην οδό Πατησίων, χρησιμοποιώντας ως αποθηκευτικούς χώρους (καβάτζες) τρία διαμερίσματα στην περιοχή της Κυψέλης.
Ακολούθησαν έρευνες στα διαμερίσματα. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 521 ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων, 225 αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, 103 κάρτες κινητής τηλεφωνίας, 5 κινητά τηλέφωνα, 90 ευρώ και Ι.Χ. αυτοκίνητο
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
