
Ολυμπιακός : Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα
Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να πονάει στη μέση, δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη 18/4 και θεωρείται αμφίβολος για το ματς με την ΑΕΚ
Μετ’ εμποδίων γίνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ μπορεί να έχει τον Γουίλ Τσέρι κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του, όμως τα προβλήματα δεν παύουν να υφίσταται στο ΣΕΦ.
Εκτός λοιπόν παραμένει ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση του. Ο υπαρχηγός των Ερυθρόλευκων έφυγε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με σπασμούς και από ότι φαίνεται οι πιθανότητες λιγοστεύουν για να προλάβει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την Α1 Ανδρών.
Χωρίς προπόνηση μένει ακόμα ο Γιάνις Στρέλνιεκς που συνεχίζει το πρόγραμμα της θεραπείας του από την θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με την Εθνική Λετονίας απέναντι στο Μαυροβούνιο για τα «παράθυρα» της FIBA.
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)

