Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος ανακοινώσεων μετά τη συνέντευξη Μαρινάκη

Πόλεμος ανακοινώσεων μετά τη συνέντευξη Μαρινάκη

Το Μέγαρο Μαξίμου απέφυγε να απαντήσει εκδίδοντας ανακοίνωση οχετό

Τάραξε τα νερά αλλά και την κυβέρνηση η συνέντευξη – ποταμός του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι αποκαλύψεις που έκανε για τον Νίκο Παππά. Ομως, το Μέγαρο Μαξίμου απέφυγε επί της ουσίας να απαντήσει στα καυτά ερωτήματα που έχουν τεθεί. Με ανακοίνωση από τις γνωστές των υπογείων που δεν απαντούν αλλά χρησιμοποιούν τη λάσπη στον ανεμιστήρα, το Μαξίμου ρίχνει λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης καθώς επιτίθεται τόσο στον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και στη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρει:

«Επιτέλους! Ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια.

Ο γνωστός εφοπλιστής, εκδότης, και κατηγορούμενος «βγαίνει μπροστά» ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα «στημένα».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

– Ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης, και για μια σειρά άλλα εγκλήματα, αλλά εκτοξεύει απειλές, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία Πρωθυπουργός που θα καταδικαστεί για «σκευωρία» εναντίον του. Τον ενημερώνουμε ότι πρέπει να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη γιατί προηγείται η δήθεν «σκευωρία» της Novartis.

– Χρηματοδοτεί τη ΝΔ, έχει κουμπαριές με την οικογένεια Μητσοτάκη, στηρίζει με κάθε μέσο τη Δεξιά, και την άκρα Δεξιά, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση, ή με άλλο κόμμα.

– Έχει μετατρέψει τις εφημερίδες που ελέγχει σε όπλα τοξικού πολέμου κατά της Αριστεράς, αλλά δηλώνει ότι αυτός είναι που άφησε ελεύθερους τους δημοσιογράφους του να γράφουν τη γνώμη τους.

– Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει πλοίο του με ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει πατριώτης και… Μακεδονομάχος.

Προφανώς, οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του, ενόψει και των εκλογών, έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του.

Ας είναι πάντως βέβαιος, ότι την παλινόρθωση της σαπίλας που ονειρεύεται για να γλιτώσει, ως φανερός ηγέτης πλέον της ΝΔ, δεν θα την επιτρέψει ο ελληνικός λαός», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Η απάντηση της ΝΔ

Πηγές της ΝΔ. ανέφεραν αμέσως μετά ότι το Μέγαρο Μαξίμου που κατηγορούσε συλλήβδην επιχειρηματίες και πολιτικούς αντιπάλους, αποδεικνύεται ότι μονίμως συνομιλεί εξυπηρετεί και διαπλέκεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η σιωπή των κ. Τσίπρα και Παππά απέναντι στις σημερινές καταγγελίες, απλά επιβεβαιώνει την ενοχή τους.

Τι λέει ο Πέτρος Κόκκαλης

Μέσω Twitter απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης στην επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα από τη συχνότητα του Real FM.

O κ. Κόκκαλης έγραψε: Ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός Δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο.

Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real FM:

Για τον Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση με τον Πέτρο Κόκκαλη. Ήταν μαζί μας επειδή μας το είχε ζητήσει ο πατέρας του Σωκράτης Κόκκαλης για να έχει αντικείμενο απασχόλησης στην καθημερινότητά του. Είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του καθώς και στην ΠΑΕ και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, που άφησε χρέη. Δεν έχω να του πω κάτι».

Για τον Σωκράτη Κόκκαλη: «Το μοναδικό κοινό στοιχείο με τον Σωκράτη Κόκκαλη ήταν η ανάληψη της προεδρίας με τον Ολυμπιακό. Εγώ από το 2010 βάζω χρήματα στον Ολυμπιακό, έχουμε πληρώσει από τότε στο ελληνικό δημόσιο πάνω από 150.000.000 ευρώ. Παραλάβαμε έναν Ολυμπιακό με μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Τότε ούτε ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν αποφασισμένος να βγάλει την ΠΑΕ από την αδιέξοδο. Το μοναδικό κοινό στοιχείο ήταν η διαδοχή στην ΠΑΕ. Δεν μίλησα ποτέ για την καμμένη γη που παραλάβαμε. Ήταν χειρότερη η κατάσταση από ότι ήταν η ΑΕΚ όταν έπεσε στη Γ’ εθνική και του Παναθηναϊκού μετά την πολυμετοχικότητα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024