Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανιέλι : «Ξανά για Champions League με Αλέγκρι στον πάγκο»

Ανιέλι : «Ξανά για Champions League με Αλέγκρι στον πάγκο»

Ο Αντρέα Ανιέλι έδωσε συνεχάρη τον Άγιαξ για την πρόκριση και έστειλε μήνυμα στήριξης στον προπονητή της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αναφέροντας ότι οι Μπιανκονέρι θα πάρουν την κούπα με τα μεγάλα αφτιά του χρόνου με εκείνον στο τιμόνι

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους δεν κατεβάζουν το κεφάλι παρά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League από τον Άγιαξ που τους αφήνει για μία ακόμα σεζόν χωρίς το τρόπαιο με τα μεγάλα αφτιά που κυνηγούν εδώ και χρόνια.

Η πιο μεγάλη απόδειξη είναι τα λόγια του Αντρέα Ανιέλι στο φινάλε της αναμέτρησης, με τον πρόεδρο των Μπιανκονέρι να ξεκαθαρίζει πως ο στόχος της ομάδας του θα είναι και τη νέα σεζόν η κούπα και μάλιστα με τον Αλέγκρι στον πάγκο.

«Ο Άγιαξ άξιζε 100% να περάσει στον επόμενο γύρο. Υπάρχει απογοήτευση για την ήττα αλλά θα πρέπει να γίνει ένας συνολικός απολογισμός, τώρα είναι η 5η-6η χρονιά που βρισκόμαστε σταθερά στα προημιτελικά του Champions League και αυτό είναι λόγος υπερηφάνειας», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Γιούβε και πρόσθεσε:

«Φέτος το Champions League ήταν στόχος και θα είναι και την επόμενη σεζόν. Με τον Αλέγκρι στον πάγκο με τον οποίο θα συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν για την ανανέωση του συμβολαίου του»

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024