
Φενέρ – Ζαλγκίρις : Έτσι «έδεσε» κόμπο ο Ζέλικο τον Σάρας
Η ανάλυση της πρώτης μάχης ανάμεσα στη Φενέρ και τη Ζαλγκίρις και η εξήγηση για το πώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς… έδεσε κόμπο τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Η πολυαναμενόμενη postseason της Ευρωλίγκας ξεκίνησε την Τρίτη που μας πέρασε, με τους οργανισμούς να ρίχνονται με όλες τους τις δυνάμεις στην αρένα των playoffs. Το έπαθλο είναι φυσικά η συμμετοχή στο F4 της διοργάνωσης και η ευκαιρία να διεκδικήσουν τον βαρύτιμο τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.
Στα παιχνίδια της πρώτης ημέρας, η φιλόδοξη Ζαλγκίρις – η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στη οκτάδα, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή – συγκρούστηκε με την πανίσχυρη Φενέρ, που αντιπροσωπεύει για μία ακόμα φορά ίσως την καλύτερη και πιο ταλαντούχα ομάδα της διοργάνωσης. Με άλλα λόγια ο μαθητής Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καλείται κατά κάποιο τρόπο να υπερκεράσει τον μεγάλο δάσκαλο των ευρωπαϊκών γηπέδων που ακούει στο όνομα Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
- Ο αγώνας εναντίον του AIDS διατρέχει σοβαρό κίνδυνο – Οι χρηματοδοτήσεις μειώθηκαν κατά το ένα πέμπτο πέρσι
- Συνεχίζεται κανονικά η δίκη για τα Τέμπη – Απορρίφθηκαν τα αιτήματα για αναβολή
- Premier League: Νέος κανονισμός κατά των «ψεύτικων» τραυματισμών των τερματοφυλάκων
- Λαμία: 17χρονος κατέρρευσε σε πλατεία και πέθανε μπροστά στους φίλους του
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ


