Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ να αφήσουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς και τις προετοιμασίες για τη φιέστα του πρωταθλήματος και να ασχοληθούν και με το σοβαρό θέμα των τραυματισμών
Ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε σύσκεψη με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και γενικότερα με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου για να ζητήσει από τους συνεργάτες του κάποια συγκεκριμένα «θέλω».
Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του βορρά αναφέρθηκε στο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με τους τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά τον τελευταίο πολύ σοβαρό του Αντρέ Βιεϊρίνια που υπέστη ρήξη χιαστών.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.