
«Δεν ξέρω αν ήταν ευτυχισμένη η Αλίκη, την λυπόμουν βαθιά»
Συμπρωταγωνίστριά της αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για την εθνική μας σταρ
Ο μύθος γύρω από το όνομα της μοναδικής Ελληνίδας σταρ είναι ακόμα ζωντανός. Όλοι επιθυμούν να μάθουν ακόμα άγνωστες πτυχές από την ζωή της αείμνηστης ηθοποιού.
Άνθρωποι που την ήξεραν καλά ρίχνουν συνέχεια φως γύρω από την καριέρα και την προσωπική της ζωή, όπως η συμπρωταγωνίστρια της, Μέλπω Ζαρόκωστα. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του πρωινού προγράμματος του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η Αλίκη μου έλεγε να πηγαίνουμε μαζί να ψωνίζουμε ρούχα. Με την Αλίκη δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζαμε, ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ήταν φίλη μου, αλλά με εκτιμούσε και την εκτιμούσα. Λυπόμουν βαθιά που ένα τόσο ταλαντούχο παιδί ήθελε να γίνει σούπερ σταρ. Τα κατάφερε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ευτυχισμένη», είπε η ηθοποιός στην συνέντευξη της.
https://www.youtube.com/watch?v=ltrB76OsN3Q
- Marfin: 16 χρόνια από την τραγωδία – Συγγενείς και φίλοι αφήνουν λουλούδια για τα θύματα
- Η Βουλή υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Βαροθολομαίο – Το bigbang, η Realpolitik και η ειρήνη
- Met Gala: Τα social media «σταυρώνουν» τον Χιου Τζάκμαν
- Βραβείο Πούλιτζερ στο Reuters για τα ρεπορτάζ που ξεμπρόστιασαν τη Meta
- Διαμαντοπούλου: Τα γεγονότα στις υποκλοπές μιλούν από μόνα τους, δεν μπορούμε να κάνουμε το παγώνι – Δεν δέχομαι την ομερτά υπουργών
- Τραμπ: Τείνει να γίνει ο πιο αντιδημοφιλής πρόεδρος των ΗΠΑ μόλις 15 μήνες μετά την εκλογή του





