Δήμαρχος Λονδίνου για Παναγία των Παρισίων: Ραγίζουν καρδιές οι εικόνες της καταστροφής
Στο πλευρό του Παρισιού, στη θλίψη βρίσκεται το Λονδίνο, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Σαντίκ Καν, ενώ μαίνεται η καταστροφική πυρκαγιά στον εμβληματικό ναό της Παναγίας των Παρισίων
Στο πλευρό του Παρισιού, στη θλίψη βρίσκεται το Λονδίνο, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Σαντίκ Καν, ενώ μαίνεται η καταστροφική πυρκαγιά στον εμβληματικό ναό της Παναγίας των Παρισίων.
«Ραγίζουν καρδιές οι σκηνές από τον Καθεδρικό της Παναγίας των Παρισίων, που έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Το Λονδίνο συμπαραστέκεται στη θλίψη με το Παρίσι σήμερα και στη φιλία για πάντα. #NotreDame» έγραψε στο Twitter ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν.
Heartbreaking scenes of Notre Dame cathedral in flames.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.