Ειδικοί Φρουροί κατά Παπακώστα: Μαρία Αντουανέτα αν επισκεφτείς τα Εξάρχεια χωρίς ένα λόχο
Καυστική ανακοίνωση: Θα συστήναμε σε κάθε αιθεροβάμονα πολιτικό ή πολίτη να επανέλθει στην τάξη, ιδιαίτερα στην κυρία Υφυπουργό να μην επισκεφθεί την Μονμάρτη των Αθηνών χωρίς να έχει πάρει μαζί της ολόκληρη την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης, διότι κινδυνεύει να τύχει της υποδοχής της Μαρίας Αντουανέτας ή των «μαγισσών του Σάλεμ» από τις μολότοφ της εμπροσθοφυλακής των Εξαρχείων.
Επίθεση στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, εξαπολύουν οι Ειδικοί Φρουροί, μετά τις δηλώσεις της για τα Εξάρχεια και την Μονμάρη.
Στην ανακοίνωση αναφέρουν: «Με αφορμή δήλωση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κύριας Κατερίνας Παπακώστα, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α συναισθανόμενο τον ρόλο του, αλλά κυρίως την ανάγκη να εκφράσουμε την ανησυχία των συναδέλφων μας αστυνομικών, απέναντι σε κινδύνους που μπορεί να δημιουργούν ή να δημιουργήσουν στο μέλλον, αισθήματα άγνοιας κινδύνου ή επικίνδυνες αυταπάτες από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου μας, εκφράζουμε τα εξής:
Ο λόφος «Μονμάρτη» των Εξαρχείων κατά την Υφυπουργό κυρία Παπακώστα, αποτελεί για τους αστυνομικούς και τους πολίτες, τον «Γολγοθά» του καθημερινού πολέμου με το ποινικό έγκλημα και την τρομοκρατία, αφού τους έχει παραχωρηθεί άσυλο και έδαφος που αποτελεί άβατο για το νόμο και τη δικαιοσύνη».
Και συνεχίζουν: «Οι εκατοντάδες τραυματίες και εγκαυματίες αστυνομικοί και πολίτες, οι τεράστιες καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στο άβατο και πέριξ του άβατου των Εξαρχείων, δεν προέκυψαν από πολιτισμικές δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις διανοουμένων, αλλά από ληστρικές επιθέσεις κακοποιών.
Θα συστήναμε σε κάθε αιθεροβάμονα πολιτικό ή πολίτη να επανέλθει στην τάξη, ιδιαίτερα στην κυρία Υφυπουργό να μην επισκεφθεί την Μονμάρτη των Αθηνών χωρίς να έχει πάρει μαζί της ολόκληρη την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης, διότι κινδυνεύει να τύχει της υποδοχής της Μαρίας Αντουανέτας ή των «μαγισσών του Σάλεμ» από τις μολότοφ της εμπροσθοφυλακής των Εξαρχείων.
Τέλος, ζητούμε η κυρία Υφυπουργός να πάρει πίσω ή να ανασκευάσει την προκλητική δήλωση της, σεβόμενη τους εκατοντάδες τραυματίες και θύματα πολίτες και αστυνομικούς, που φαίνεται να τους αγνοεί και να τους περιφρονεί με διαδήλωση της».
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Κύπρος: 52 χρόνια μετά οι μνήμες παλεύουν να μείνουν ζωντανές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 2 νεκροί, 42 τραυματίες σε αεροπορικό βομβαρδισμό της Ρωσίας στη Ζαπορίζια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442