ΝΔ: Σκιά της σκιάς του ο κ. Τσίπρας
Τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1 σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνοντας ότι δεν είχε καν το θάρρος να απαντήσει αν στηρίζει τον Νίκο Παππά.
Αμετανότητο και ψεύτη χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Ο κ. Τσίπρας ήταν απόψε σκιά της σκιάς του» αναφέρει χαρακτηριστικά η Πειραιώς, συμπληρώνοντας πως «από τη θλιβερή του συνέντευξη θα μείνει ότι δεν είχε καν το θάρρος να απαντήσει αν στηρίζει τον Νίκο Παππά, παριστάνοντας ότι δεν άκουσε για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αποδεδειγμένα εισέπραττε ο συνεργάτης τους, Μανώλης Πετσίτης».
«Αμετανόητος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε τα γνωστά του ψέματα, για την δήθεν ανάκαμψη της μεσαίας τάξης και την τάχα προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα. Η συνέντευξη δεν χρήζει άλλου σχολιασμού. Σε 40 μέρες από σήμερα θα αντιληφθεί κι ίδιος τους λόγους στις κάλπες» κατέληξε η αξιωματική αντιπολίτευση.
- Βραζιλία: Ανακαλεί τον πρεσβευτή της στο Μπουένος Αϊρες μετά τις «προσβλητικές» δηλώσεις του Μιλέι
- ΛΔ Κονγκό: 3.200 κρούσματα του Εμπολα, συμπεριλαμβανομένων 1.405 θανατηφόρων
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442