Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» -Τι λέει η Δ. Στράτου για τη φράση που αποδόθηκε στον Βαρουφάκη

«Αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» -Τι λέει η Δ. Στράτου για τη φράση που αποδόθηκε στον Βαρουφάκη

Η κ. Στράτου εξήγησε ότι ο σύζυγος της αστειευόμενος, σε μία στιγμή όπου επιχειρούσε να αποτινάξει το άγχος εξαιτίας των εξελίξεων που διαδραματίζονταν, έκανε έναν παραλληλισμό με τη γνωστή ταινία «αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά»

Σε διαστρέβλωση των λεγομένων του Γιάνη Βαρουφάκη αποδίδει η σύζυγός του και υποψήφια Ευρωβουλευτής με το «ΜέΡΑ25» Δανάη Στράτου, την περίφημη φράση «Αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» που αποδόθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών τον Ιούνιο του 2015, λίγο  μετά την προκήρυξη του περίφημου δημοψηφίσματος.

Η κ. Στράτου μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξήγησε ότι ο σύζυγος της αστειευόμενος, σε μία στιγμή όπου επιχειρούσε να αποτινάξει το άγχος εξαιτίας των εξελίξεων που διαδραματίζονταν, έκανε έναν παραλληλισμό με τη γνωστή ταινία «αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά».

Όπως είπε, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Ian Parker του New Yorker του είπε «σκέψου να ερχόμουν εγώ και να έλεγα «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες».

Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη ισχυρίστηκε ότι ενημερώθηκε από το ραδιόφωνο για το κλείσιμο των τραπεζών και όχι από τον σύζυγο της και ανέφερε ότι δεν ήταν επιλογή του να κλείσουν οι τράπεζες, αλλά ήταν κάτι που φοβόταν, καθώς τον είχαν απειλήσει με αυτό.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι αν δεν είχε ανατραπεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα, ο σύζυγός της θα παρέμενε στην κυβέρνηση.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024