Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φονικοί ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ- 2 παιδιά νεκρά

Φονικοί ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ- 2 παιδιά νεκρά

Την ίδια ώρα, σφοδρή καταιγίδα κατευθύνεται ανατολικά, απειλώντας πόλεις και κοινότητες από τη Νέα Υόρκη έως την Ατλάντα.

Φονικοί ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν τον αμερικανικό νότο, αφήνοντας πίσω τους δύο παιδιά νεκρά. Την ίδια ώρα, σφοδρή καταιγίδα κατευθύνεται ανατολικά, απειλώντας πόλεις και κοινότητες από τη Νέα Υόρκη έως την Ατλάντα.

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι από τις κεντρικές ΗΠΑ έως την Ανατολική Ακτή κινδυνεύουν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, με τις αρχές να εκδίδουν προειδοποιήσεις για σφοδρές καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους.

«Πολύ μεγάλο μέρος των ανατολικών ΗΠΑ βρίσκεται σε κίνδυνο από την κακοκαιρία σήμερα, περιλαμβανομένων μεγάλων πόλεων» δήλωσε ο Μπομπ Όραβεκ από το Κέντρο Προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ.

Σχεδόν 2000 πτήσεις στις ΗΠΑ ακυρώθηκαν ή εκτελούνται με καθυστερήσεις, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να καταγράφονται στα αεροδρόμια του Ντάλας, του Σάρλοτ και του Σικάγο, σύμφωνα με την FlightAware.com.

Εν τω μεταξύ, χιονοπτώσεις σημειώνονται στο Σικάγο, ως αποτέλεσμα του ψυχρού μετώπου της καταιγίδας.

Συνολικά 17 ανεμοστρόβιλοι αναφέρθηκαν κατά μήκος του αμερικανικού νότου, από το Τέξας στην Αλαμπάμα, χθες και σήμερα, εξήγησε ο Όραβεκ.

Δύο παιδιά, αδέρφια, ηλικίας 3 και 8 ετών, σκοτώθηκαν, όταν δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε το αυτοκίνητο όπου κάθονταν στο Πόλοκ του Τέξας, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του σερίφη της κομητείας Αντζελίνα. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News έκανε λόγο για δύο ακόμη θανάτους, στο Χάμιλτον του Μισισίπι.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024