
Επέστρεψε στην κορυφή και περιμένει η Σίτι (1-3)
Με πρωταγωνιστή τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος πέτυχε δυο τέρματα, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 3-1 και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League. Σκόραρε για τους Λονδρέζους ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.
Η κορυφή και πάλι είναι γαλάζια. Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας και να επικρατήσει με 3-1. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν ο κορυφαίος για τους Πολίτες, οι οποίοι πλέον περιμένουν το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άρχισε το παιχνίδι με το πόδι στο γκάζι και έχασε στο 6΄ την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού. Πλαγιοκόπημα του Νταβίντ Σίλβα από τα αριστερά, ο οποίος γύρισε προς το σημείο του πέναλτι, όμως ο Στέρλινγκ δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να κάνει το 1-0.
Ο Άγγλος επιθετικός ότι δεν έκανε σε αυτήν την φάση, το έκανε στο 15΄. Ωραία κάθετη πάσα του Ντε Μπρόινε στην πλάτη άμυνας και ο Στέρλινγκ με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0. Από εκεί και πέρα, η Σίτι ανέβασε την πίεση της έχασε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο τέρμα, ωστόσο η αναποτελασματικότητα της δεν την άφηνε να αυξήσει το δείκτη του σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σίτι έλεγχε το παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Πάλας. Στο 65΄ όμως ο Στέρλινγκ είχε και πάλι την λύση για τους Πολίτες, με τον Άγγλο επιθετικό με ιδανικό πλασέ να κάνει το 2-0.
Τα πράγματα ζόρισαν λίγο από την παροδική μείωση του σκορ από τον Μιλιβόγεβιτς (81’), όμως το γκολ του Ζέσους στο 90΄ τελείωσε την υπόθεση νίκη και επανέφερε την Σίτι στην κορυφή του πρωταθλήματος.
- Μεξικό: Δολοφονείται δήμαρχος λίγους μήνες αφού επέζησε σε προηγούμενη απόπειρα
- Εβρος: Σφοδρή χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι έπληξαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών
- Η Βουλή των ΗΠΑ εγκρίνει στρατιωτικές δαπάνες άνευ προηγουμένου 1,150 τρισ. δολαρίων για το 2027
- Βραζιλία: Η κυβέρνηση δεν θα «κάτσει να κλάψει», δηλώνει ο Λούλα για τους επιπλέον δασμούς του Τραμπ
- Το Ιράν ανακοίνωσε πως «χτυπήθηκε» δεξαμενόπλοιο στην περιοχή του Ορμούζ
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα


