
Αγωνία στον Παναθηναϊκό: «Τρέχει» για Ρεάλ ο Γκιστ
Ο Αμερικανός σέντερ ακολούθησε θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Ο Ρικ Πιτίνο δεν έχασε χρόνο και σήμερα συγκέντρωσε ξανά τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ δίνοντας έμφαση στην τακτική με βίντεο και δοκιμές πάνω στο παρκέ.
Απών από την προπόνηση ήταν ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από το χτύπημα στο γόνατο του δεξιού του ποδιού το οποίο αποκόμισε στον αγώνα με τον Προμηθέα και ακολούθησε θεραπευτική αγωγή για να προλάβει και να είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στους Ισπανούς.
Πάντως και σήμερα το ιατρικό τιμ της ομάδας εξέφραζε την αισιοδοξία πως ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη στη Μαδρίτη.
Πέραν του Νίκου Παππά, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Πιτίνο.
- Προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση του πάρκου Τσαγκάρη στα Μελίσσια
- Παραιτήθηκε με αιχμές γιατρός στην Κρήτη – «Μένει χωρίς γιατρό το ΕΚΑΒ Χανίων»
- AI: Ποιες ευρωπαϊκές χώρες προσελκύουν τα κορυφαία ταλέντα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης;
- Μπόρχα Γκονθάλεθ: «Είμαστε οι ήρωες της Κρήτης – μας αντιμετωπίζουν σαν θεούς»
- Πόλεμος στο Ιράν: Στα 25 δισ. δολάρια το κόστος για τις ΗΠΑ – Εξετάζεται συμπληρωματική χρηματοδότηση
- Το Ισραήλ «συνέλαβε» 175 ακτιβιστές σε 20 πλοία του Global Sumud Flotilla – Κατηγορίες για παράνομη ενέργεια



