Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργή διαδηλωτών κατά Αρβανίτη για τη Μακεδονία

Οργή διαδηλωτών κατά Αρβανίτη για τη Μακεδονία

Η εκδήλωση  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Επιμελητήριο στην Κατερίνη με ομιλητές τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη ήταν επεισοδιακή καθώς έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών από κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί και διατράνωναν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών

Αντιμέτωπος με οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων με αιχμή το Μακεδονικό ήρθε τόσο  ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης όσο και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Η εκδήλωση  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Επιμελητήριο στην Κατερίνη με ομιλητές τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη ήταν επεισοδιακή καθώς έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών από κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί και διατράνωναν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «ξεφτιλισμένοι» ήταν μερικά από όσα φώναξαν κάτοικοι με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ένταση επικράτησε και με διαδηλωτές  κατά την είσοδο του Κώστα Αρβανίτη στο κτίριο καθώς ο υποψήφιος ευρωβουλευτής που τα… άκουσε από τους διαδηλωτές, κάποια στιγμή, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να τους βιντεοσκοπεί.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κώστας Αρβανίτης απάντησε στους διαδηλωτές γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook ότι «ο φασισμός και ο τραμπουκισμός δεν πέρασαν».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024