Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Η μεγάλη μάχη θα είναι για τη φανέλα- Θα είναι για τη ΝΔ

Μητσοτάκης: Η μεγάλη μάχη θα είναι για τη φανέλα- Θα είναι για τη ΝΔ

«Το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου θα πρέπει να είναι τέτοιο, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι έρχεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Παρουσιάζουμε το ευρωψηφοδέλτιο νίκης της μεγάλης μας παράταξης. Στις 26 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη με μπροστάρηδες 42 εξαιρετικούς υποψηφίους», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της παρουσίασης των ευρωβουλευτών της ΝΔ της στον Ελληνικό Κόσμο.

«Είδατε σήμερα ανθρώπους με ποιότητα γιατί αυτό ξεχωρίζει τη ΝΔ από τα υπόλοιπα κόμματα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ και έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό με ανθρώπους που ο καθένας προσθέτει την προσωπική του ιστορία προκοπής και σκληρής δουλειάς.

«Πριν από 4 χρόνια, τον Αύγουστο του 2015, η Νέα Δημοκρατία κράτησε στην Ελλάδα στην Ευρώπη, πράξαμε το εθνικό μας καθήκον όπως θα κάνουμε πάντα όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Τώρα ανοίγεται μπροστά μας νέος δρόμος με νέες προκλήσεις σε μια Ευρώπη που απειλείται από τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του εθνικισμού», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι κρίσιμα για την ΕΕ και θέλουμε μία ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή ΕΕ. Το ΕΛΚ θα είναι νικητής στις εκλογές και πρωταγωνιστής στις εξελίξεις της Ευρώπης. Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Μάνφρεντ Βέμπερ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Θέλουμε να είμαστε στους νικητές, όχι να ψαχνόμαστε σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθούμε».

«Είναι τόσο ανθέλληνας ο κ. Βέμπερ που ξεκινά την καμπάνια του από την Αθήνα την επόμενη Τρίτη», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η μεγάλη μάχη θα είναι για τη φανέλα. Η μεγάλη μάχη θα είναι για τη  Νέα Δημοκρατία. Μετά από 4 δύσκολα χρόνια χαμένων ευκαιριών, ήρθε η ώρα να κάνουμε μία καινούργια αρχή», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και υπογράμμισε: «Το βράδυ της 26ης Μαΐου θα έχουμε στείλει ένα μεγάλο μήνυμα. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι στο 2ο ημίχρονο έρχεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμιζε ότι πριν από 4 χρόνια «κάποιοι είχαν πει ‘ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν’» και σημείωσε: «Εμείς δεν θέλουμε να τελειώσουμε κανέναν. Θέλουμε να αρχίσουμε με όλους μαζί τη μεγάλη προσπάθεια ανοικοδόμησης της πατρίδας μας».

«Σας καλώ να υπηρετήσουμε μια φωτεινή Ελλάδα. Πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, να πολεμήσουμε την αποχή», σημείωσε. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι απευθύνεται ιδιαίτερα στους νέους ψηφοφόρους, θυμίζοντάς τους τον στίχο «φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα».

«Δεν θα γίνουν χωρίς εσάς αν πάτε να ψηφίσετε.Θέλω τα παιδιά μου να επιστρέψουν στην Ελλάδα γιατί θα το επιλέξουν. Αυτό είναι το όραμα που μας ενώνει όλους και όσους δεν ανήκουν κατ’ ανάγκη στην ΝΔ. Αξίζουμε καλύτερα και θα το αποδείξουμε στην κάλπη της 26ης Μαϊου», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024