Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ : Αντρας έριξε πεντάχρονο παιδί από τον τρίτο όροφο εμπορικού κέντρου

ΗΠΑ : Αντρας έριξε πεντάχρονο παιδί από τον τρίτο όροφο εμπορικού κέντρου

Ο δράστης πέταξε ή έσπρωξε το πεντάχρονο παιδί στο κενό από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall of America, στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Πεντάχρονο αγοράκι τραυματίστηκε την Παρασκευή όταν άντρας το πέταξε ή το έσπρωξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall of America, στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Ατομο που διέφυγε από το σημείο συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύλληψη 24χρονου

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά τις πρώτες βοήθειες που του παράσχεσαν αστυνομικοί και περαστικοί στο σημείο, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Μπλούμινγκτον, Τζεφ Ποτς.

Ο συλληφθείς Εμανουέλ Ντεχάουν Αράντα (Reuters)

Λίγο μετά, η αστυνομία συνέλαβε 24χρονο άνδρα μέσα στο εμπορικό κέντρο, ο οποίος είχε απομακρυνθεί από το σημείο όπου συνέβη το περιστατικό, δήλωσε ο Ποτς.

Στον ύποπτο, που κατάγεται από την περιοχή και ταυτοποιήθηκε ως ο Εμανουέλ Ντεχάουν Αράντα, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Αυτή τη στιγμή δεν εκτιμούμε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του υπόπτου και του παιδιού ή της οικογένειας του παιδιού και διερευνούμε γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό», ανέφερε ο Ποτς σε δημοσιογράφους ακριβώς έξω από το εμπορικό κέντρο.

Οι μαρτυρίες

Η αστυνομία έλαβε την πρώτη κλήση στις 10:17 το πρωί, τοπική ώρα, που ανέφερε ότι παιδί είχε πέσει από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου, αλλά αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο μικρός ωθήθηκε ή ρίχτηκε από άνδρα, τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας.

«Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει απειλή για το κοινό σε αυτή τη φάση καθώς ο ύποπτος έχει συλληφθεί», επισήμανε ο Ποτς, προσθέτοντας ότι το περιστατικό φαίνεται να είναι μεμονωμένο.

Δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του πεντάχρονου.

Το Mall of America, ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της πολιτείας, που φιλοξενεί 330 καταστήματα, βρίσκεται στην πόλη Μπλούμινγκτον της Μινεάπολης.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπό του, το εμπορικό κέντρο επισκέπτονται κάθε χρόνο 40 εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024