Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νυρεμβέργη – Σάλκε 1-1

Νυρεμβέργη – Σάλκε 1-1

Το γκολ του Νάσταζιτς στην εκπνοή του εκτός έδρας αγώνα της Σάλκε κόντρα στη Νυρεμβέργη ισούται με... τρίποντο παραμονής για τους φιλοξενούμενους

Η Σάλκε μπορεί να έμεινε για 11ο ματς χωρίς νίκη, αλλά το αποψινό 1-1 στην έδρα της Νυρεμβέργης, μπορεί να χαρακτηριστεί σαν τρίποντο για την ομάδα του Χούουμπ Στέφενς.

Μετά από 6 σερί ήττες οι «βασιλικοί μπλε» πήραν τον πρώτο τους βαθμό (έχουν να πανηγυρίσουν νίκη από τις 20 Ιανουαρίου και το 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ) και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε (29η) κρατούν την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την παραμονή τους στην Bundesliga.

Η ομάδα του Σόμερς έχασε ίσως και την τελευταία ευκαιρία που είχε για να διεκδικήσει τη σωτηρία της, καθώς προηγήθηκε λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα, αλλά δέχθηκε αμέσως την ισοφάριση. Θα μπορούσε, μάλιστα, να είχε πάρει πολύ νωρίτερα το προβάδισμα και συγκεκριμένα από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Μπέχρενς νικήθηκε από τον Νούμπελ από τα 11 μέτρα.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024