Η Σάλκε μπορεί να έμεινε για 11ο ματς χωρίς νίκη, αλλά το αποψινό 1-1 στην έδρα της Νυρεμβέργης, μπορεί να χαρακτηριστεί σαν τρίποντο για την ομάδα του Χούουμπ Στέφενς.
Μετά από 6 σερί ήττες οι «βασιλικοί μπλε» πήραν τον πρώτο τους βαθμό (έχουν να πανηγυρίσουν νίκη από τις 20 Ιανουαρίου και το 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ) και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε (29η) κρατούν την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την παραμονή τους στην Bundesliga.
Η ομάδα του Σόμερς έχασε ίσως και την τελευταία ευκαιρία που είχε για να διεκδικήσει τη σωτηρία της, καθώς προηγήθηκε λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα, αλλά δέχθηκε αμέσως την ισοφάριση. Θα μπορούσε, μάλιστα, να είχε πάρει πολύ νωρίτερα το προβάδισμα και συγκεκριμένα από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Μπέχρενς νικήθηκε από τον Νούμπελ από τα 11 μέτρα.
LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι για την 35η αγωνιστική της Premier League.
Η όμορφη ιστορία ανάμεσα στους δύο «γίγαντες», με τον σπουδαίο Γουίλτ Τσάμπερλεν να δίνει το κίνητρο που έλειπε από τον Μάρκ Ίτον, ο οποίος εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους μπλοκέρ στην ιστορία του NBA.
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.