
Γκρίφιν: «Να πάμε παρακάτω»
Ο Γκρίφιν έδωσε το σύνθημα ώστε οι κιτρινόμαυροι να δουν τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Να κοιτάξουν μπροστά θέλουν στην ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από το Champions League και τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.
Αυτό τόνισε ο Μάλκολμ Γκρίφιν στα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο το Σάββατο (13/4, 15:45 – BLSHOW ΕΡΤ Sports) για την 24η αγωνιστικής.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γκρίφιν:
«Καλησπέρα σας,
Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή μέσα στη σεζόν, καθώς μετά τον αποκλεισμό στο Basketball Champions League από τη Μπάμπεργκ, ήρθε και η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα.
Όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε πίσω μας αυτές τις δύσκολες ημέρες και να πάμε παρακάτω. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Ο αυριανός αντίπαλος μας αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ τελευταία και αυτός είναι και ένας λόγος που κατάφερε να παραμείνει στη Betshop.gr Basket League. Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα, η οποία παίζει χωρίς άγχος και έχει έξτρα κίνητρο όταν αντιμετωπίζει ομάδες σαν την ΑΕΚ.
Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην αφήσουμε τον Πανιώνιο να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση – νίκη, η οποία θα μας ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας».
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Δύο πυροσβέστες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα – Μεταφέρθηκαν στο «424»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Κρίσιμη η κατάσταση στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών
- Ο «κόφτης» της Κομισιόν στην κρατική ενίσχυση στις αερομεταφορές πλήττει την Κύπρο – Οι εισηγήσεις της Λευκωσίας
- Προσαράξεις σκαφών σε Αίγινα και Αντίπαρο – Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός
- Η Αμερική είναι ισχυρή… αλλά χάνει τη κυριαρχία της

