
Αγωνία για Γκιστ στον Παναθηναϊκό ενόψει Ρεάλ
Ο Αμερικανός σέντερ θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις στο γόνατό του προκειμένου να διαπιστωθεί το αν θα είναι διαθέσιμος για τη σειρά με τη Ρεάλ στην Ευρωλίγκα.
Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Τζέιμς Γκιστ για να εξακριβωθεί εάν και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα στο γόνατό του.
O Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού χτύπησε σε μια φάση με τον Ρίον Μπράουν στο γόνατο και δεν επέστρεψε στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.
Ο Γκιστ έδειχνε να είναι καλύτερα όσο περνούσε η ώρα, όμως έμεινε εκτός, αγώνα, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν είναι κάτι το σοβαρό.
Ωστόσο, επειδή ακολουθούν τα ματς με τη Ρεάλ μετά το τέλος του αγώνα με τους Πατρινούς ο Αμερικανός παίκτης πήγε για μαγνητική, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κάποια «ζημιά».
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
- Οι «Χούθι» χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο
- Η Boeing ζητά παρέμβαση ΗΠΑ για δάνειο της ΕΕ προς την Airbus
- Ισπανία: Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα – Εκκενώθηκαν κοινότητες κοντά στη Μαδρίτη
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




