Σκουρλέτης για υπόθεση Πετσίτη: Να δοθούν απαντήσεις όπου υπάρχουν σκιές
Την διαλεύκανση της υπόθεσης Πετσίτη ζητά ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας παράλληλα πως «όλα είναι προς εξέταση»
Την διαλεύκανση της υπόθεσης Πετσίτη ζητά ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας παράλληλα πως «όλα είναι προς εξέταση».
«Ο κόσμος θέλει απαντήσεις και αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα», αδειάζοντας, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, μετά και τη δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι δεν γνωρίζει τη σχέση Νίκου Παππά με Αρτέμη Αρτεμίου.
«Όλα είναι προς εξέταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης για την υπόθεση Πετσίτη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Συντακτών.
Ερωτηθείς για τον Μανώλη Πετσίτη απάντησε πως «σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου» και ότι «γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν στην Καισαριανή».
«Από εκεί και πέρα όλα είναι προς διερεύνηση» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος «επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις» και συμπλήρωσε τονίζοντας πως «αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα».
«Με αυτή την έννοια θεωρώ ότι ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση» κατέληξε για το θέμα ο Πάνος Σκουρλέτης.
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
