Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ Κόνιτσας και της 5ης ΕΜΑΚ βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό πεζοπόρου στην περιοχή της Κόνιτσας.
Η πεζοπορία τριών φίλων είχε απρόσμενη εξέλιξη όταν ο ένας εξ αυτών γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα, στην Μονή Στομίου.
Οι φίλοι του ειδοποίησαν άμεσα την Π.Υ καθώς ήταν αδύνατον να προσεγγίσουν στο σημείο. Η Π.Υ Κόνιτσας και 11 άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ συμμετέχουν στην επιχείρηση ενώ η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου ζήτησε και τη συνδρομή ελικοπτέρου αφού το σημείο που βρίσκεται ο 35χρονος αστυνομικός από την Πρέβεζα είναι εξαιρετικά δύσβατο.
Σημειώνεται ότι οι πυροσβέστες κατέβηκαν ήδη σε απόσταση 150 μέτρων από τον δρόμο εντοπίζοντας το σκουφάκι του 35χρονου ,όταν όμως άρχισαν να τον φωνάζουν και να τον καλούν στο κινητό του τηλέφωνο δεν πήραν κάποια απάντηση από εκείνον.
Οι φίλοι του αυτή την ώρα έχουν μεταβεί στη Μονή Στομίου αναμένοντας και τους άνδρες της ΕΜΑΚ προκειμένου να τους οδηγήσουν στο σημείο .
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).