Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο στόχος του Χολέμπας με τη Γουότφορντ

Ο στόχος του Χολέμπας με τη Γουότφορντ

Ο Χοσέ Χολέμπας μίλησε για την πρόκριση της Γουότφορντ στον τελικό Κυπέλλου, ενώ επισήμανε πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να το κατακτήσει

Η Γουότφορντ κατάφερε να επιστρέψει σε τελικό του αγγλικού Κυπέλλου μετά το μακρινό 1984 χάρη στην πρόκρισή της κόντρα στη Γουλβς και πλέον μοναδικό εμπόδιο για την κατάκτηση του τίτλου στέκεται η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χοσε Χολέμπας, μίλησε για τον επικείμενο τελικό κόντρα στους «πολίτες», ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως πλέον οι «σφήκες» έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο Europa League της επόμενης περιόδου.

«Δεν έχουν δίκιο όσοι λένε ότι το Κύπελλο δεν έχει πια αίγλη… Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ξέρουμε πόσο σημαντικό θα είναι αν κατακτήσουμε το Κύπελλο και πάμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να παίξουμε στο Europa League και τώρα το διεκδικούμε μέσω του Κυπέλλου, ενώ, βρισκόμαστε και αρκετά ψηλά στη βαθμολογία», είπε αρχικά.

«Έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε μέχρι εδώ και είμαστε ένα σύνολο παικτών που ξέρουμε να παίζουμε ως ομάδα. Δεν είναι One-man show εδώ. Όλοι κάνουμε από κάτι και αυτό φαίνεται στο γήπεδο», κατέληξε o αριστερός μπακ της Γουότφορντ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024