
Φιορεντίνα : Υπό παρακολούθηση ο Μπουλούτ
Ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής των Πανιώνιου και Ολυμπιακού και νυν προπονητής της Μαλάτιασπορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Φιορεντίνα
Το όνομα του Ερόλ Μπουλούτ κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι στους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. Πρόκειται για τον παλαίμαχο αριστερό μπακ με σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και περάσματα (κυρίως) από Ολυμπιακό και Πανιώνιο.
Στα 44 του πλέον ο Μπουλούτ ασχολείται με την προπονητική. Αρχικά θήτευσε ως βοηθός προπονητή (Καρτάλσπορ, Μαλάτιασπορ, Ελαζίγκσπορ και Μπασάκσεχιρ) την περίοδο 2012-2017 και πλέον από το 2017 είναι ο πρώτος προπονητής της Μαλάτιασπορ.
Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε μιλώντας σε τουρκικά Μέσα πως η Φιορεντίνα παρακολουθεί την εξέλιξή του με απώτερο σκοπό να προπονήσει στη Serie A αν ανταποκριθεί στα «θέλω» των Βιόλα:
«Γνωρίζω ότι η Φιορεντίνα παρακολουθεί τα παιχνίδια της Μαλάτιασπορ. Το να βρίσκεται ένας μεγάλος σύλλογος και να παρακολουθεί την δουλειά μας σημαίνει ότι κάνουμε κάτι καλό και μόνο υπερηφάνεια μας γεμίζει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχουμε έρθει σε επαφή με τον ιταλικό σύλλογο».
- Ο Καραλής πήρε την τέταρτη θέση στο Diamond League – Αποσύρθηκε ο Ντουπλάντις
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον τελικό Gstaad Open
- Οδύσσεια νο.2: ΑΙ ταινία μεγάλου μήκους κοντράει το έπος του Νόλαν – «Άνθρωπος εναντίον Μηχανής»
- Βόλος: Παρίσταναν του πελάτες σε κοσμηματοπωλείο και έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας – Άφαντοι οι δύο δράστες
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)


