
Ατρόμητος: Απαντες παρόντες ενόψει Αρη
Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο ντέρμπι με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Νταμίρ Κάναντι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη (14/4, 19:00), για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Το δελτίο Τύπου του Ατρόμητου:
Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι παίκτες της ομάδας μας ενόψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Στο πρόγραμμα της προπόνησης που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Για αύριο είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.
- Επιτροπή δεοντολογίας Βουλή: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας και για Αθανασίου-Χατζηβασιλείου
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τα βραβεία της σεζόν στο NBA (pics)
- Πέλλα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 51χρονο
- Μήπως ο πρόεδρος Τραμπ έκανε λάθος που τα έβαλε με τον Πάπα – Η «ιερή μάχη» που μπορεί να του στοιχίσει ακριβά
- Φωτιά στη Λαυρεωτική – Επί τόπου η Πυροσβεστική
- Το Μαρούσι εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον Βαγγέλη Λιόλιο

