Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από το Casa de Papel στο... κάσα ντε Παπέλ: Επικές καμπάνιες υποψηφίων στις εκλογές

Από το Casa de Papel στο… κάσα ντε Παπέλ: Επικές καμπάνιες υποψηφίων στις εκλογές

Πρόκειται για ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, ο οποίος είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης για το χιούμορ του στις διαφημίσεις της επιχείρησής του

Κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αλλά κυρίως δημοτικοί σύμβουλοι, είναι τόσοι πολλοί που μετά από ένα σημείο σταματάμε να ενδιαφερόμαστε, καθώς είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσουμε όλες αυτές τις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων.

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν και δύο υποψήφιοι, οι οποίοι θέλοντας να κερδίσουν την την προσοχή μας, ετοίμασαν καμπάνιες οι οποίες θα παραμείνουν -το λιγότερο- αξέχαστες.

Έτσι λοιπόν, αμφότεροι στην προσπάθειά τους να γίνουν viral χρησιμοποίησαν το διαδίκτυο και φυσικά μια από τις πιο mainstream σειρές που κυκλοφορούν. Το La Casa de Papel…

Πρώτος ο Κώστας Καραΐσκος, ο οποίος είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής κι έχει βάλει ως στόχο του να κάνει την «Τέλεια Ληστεία» και να… κλέψει το δημαρχείο.

Σίγουρα πάντως κατάφερε να γίνει viral και να μιλούν όλοι για εκείνον. Προσπαθώντας να κερδίσει τις προτιμήσεις των πολιτών έκανε μια διαφήμιση αλά «Casa de Papel» με την παράταξή του «Σπάρτακος».

Εξίσου εφευρετικός είναι και ο Κωνσταντίνος Μπαμπούλας…

Πρόκειται για ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, ο οποίος είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης για το χιούμορ του στις διαφημίσεις της επιχείρησής του.

Στις επερχόμενες εκλογές ο αγαπημένος σε όλους Μπαμπούλας θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Κοινωνική Συνεργασία» στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης. Και φυσικά, όλη η τοπική κοινωνία γνωρίζει ποιος είναι ο Μπαμπούλας.

Και κάπως έτσι…. φρόντισε λιγάκι να το εκμεταλλευτεί και να κάνει μια επική αφίσα με σύνθημα «Μπαμπούλα στηρίζω, ζωή κερδίζω. Γιατί αλλιώς…». Φυσικά, το φέρετρο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Το αν αυτές οι διαφημίσεις είναι αρκετές για να τους δώσουν τις πολυπόθητες ψήφους μένει να φανεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα του θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024