Η Κιμ Καρντάσιαν μας ξεναγεί στο σπίτι της
Πως είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι της οικογένειας Καρντάσιαν - Γουέστ;
Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να ανοίξει για πρώτη φορά το σπίτι της και να μας ξεναγήσει στην έπαυλη αξίας 60 εκατ. δολαρίων, απαντώντας ταυτόχρονα σε «αδιάκριτες» ερωτήσεις.
Η 38χρονη τηλεστάρ, που πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σόλο στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue, άφησε τις κάμερες του περιοδικού να μπουν στο πολυτελές σπίτι της, το οποίο η ίδια περιγράφει ως «μίνιμαλ μοναστήρι», εξηγώντας πως το μοναδικό design του είναι έμπνευση των Κάνιε Γουέστ και Axel Vervoordt.
https://www.instagram.com/p/BfGlPaDFbYM/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BfGlMg-lFx8/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BpURQB2ldnL/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BvirVF6lc7N/?utm_source=ig_web_copy_link
Στο βίντεο εμφανίζεται και ο Κάνιε, να παίζει με τα τρία παιδιά τους -την 5χρονη North, τον 3 ετών Saint και την ενός έτους Chicago- στην κρεβατοκάμαρα, ο οποίος και λέει διάφορα πειράγματα στην Κιμ όσο εκείνη απαντά στις ερωτήσεις.
Σχετικά με το τέταρτο παιδί που περιμένουν, μέσω παρένθετης μητέρας, η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει πως το όνομα δεν μοιάζει σε φιλοσοφία με εκείνο της North, για το οποίο μεγάλο ρόλο έπαιξε η Άννα Γουίντουρ, που της είπε ότι είναι «ιδιοφυές».
Η Κιμ έδειξε επίσης τα δώρα που της είχε πάρει ο Κάνιε Γουέστ για τα Χριστούγεννα, για τα οποία παραδέχθηκε πως ενώ στην αρχή απογοητεύτηκε αλλά μετά χάρηκε, όταν της αποκάλυψε πως στις αντίστοιχες εταιρίες των δώρων, τής είχε αγοράσει μετοχές. Όπως λέει, ως αντάλλαγμα του δίνει οικονομικές συμβουλές, παρόλο που ο ίδιος της αγνοεί.
Επίσης η Κιμ Καρντάσιαν, επέτρεψε στις κάμερες να μπουν στην κρεβατοκάμαρά της, αποκαλύπτοντας εκεί ότι εύχεται οι άνθρωποι να σταματούσαν να μιλάνε για τις πληθωρικές αναλογίες του σώματός της…
Ξεναγηθείτε στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν με το παρακάτω βίντεο:
- Global Sumud Flotilla: Ανοιχτή επιστολή των συγγενών και φίλων των απαχθέντων στην ελληνική κυβέρνηση
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη
- Σε δημόσια διαβούλευση ο Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Υπουργείο Εσωτερικών
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442