
Στην αύξηση της παραγωγής κάνναβης επενδύει ο Ζάεφ
Η συνολική επένδυση των δεκαπέντε εταιρειών που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ.
Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, δημοσίευσε κατάλογο των εταιρειών που θα προχωρήσουν στην αύξηση παραγωγής κάνναβης στη χώρα, για ιατρικούς σκοπούς.
Εχουν λάβει άδεια καλλιέργειας
Πρόκειται για 15 εταιρείες, η συνολική επένδυση των οποίων ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ.
Οι εταιρείες έχουν έδρα τα Σκόπια, Γκόστιβαρ, Καρμπίντσι, Κότσανι, Βαλάντοβο και Στρώμνιτσα, και, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναμένεται στο πλαίσιο αύξησης των δραστηριοτήτων τους να προσληφθούν 300 άτομα.
Οπως σημειώνεται, οι επιχειρήσεις που έχουν λάβει άδεια για την καλλιέργεια κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς λειτουργούν με εγχώρια και ξένα κεφάλαια.
Πηγή: pressingtv.mk και echedoros-a.gr
- Παπαδάκη, συνήγορος Σπίρτζη: Ο χειρισμός της υπόθεσης των υποκλοπών από τον Τζαβέλλα συνιστά παραδοχή
- Παναθηναϊκός: Πως έγινε η επιλογή του Γιάκομπ Νέστρουπ
- Η μοναδική κληρονομιά του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι
- Κέρκυρα: Νεκρός ο οδηγός της γουρούνας, τραυματίας ο γιος του
- Έλον Μασκ, Σαμ Άλτμαν και η Οδύσσεια ως «νεκρή γάτα» – «Η υστερία του αντιπερισπασμός με άρωμα Ομήρου»
- Έλληνες του Πόντου: Το έπος του ένοπλου αγώνα τους












