
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 757,03 μονάδες σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,20%
Ασθενείς ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 10:50, διαμορφώνεται στις 757,03 μονάδες σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,20%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,29 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή πτώση σε ποσοστό 0,02%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,08%. Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της ΔΕΗ (+3,30%), της Πειραιώς (+1,69%), της Εθνικής (+1,65%) και της Alpha Bank (+1,51%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (-0,70%), του ΟΤΕ (-0,65%), των ΕΛΠΕ (-0,60%) και της Τιτάν (-0,42%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+1,19%) και της Τεχνολογίας (+1,13%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφει ο δείκτης των Τηλεπικοινωνιών (-0,65%).
Ανοδικά κινούνται 33 μετοχές, 18 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ειδησεοφωνική +8,04% και Δρομέας +4,90%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Νηρεύς -4,51% και Q&R -2,44%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διεκόπησαν δρομολόγια του Προαστιακού λόγω φωτιάς στην περιοχή της Νέας Ζωής
- Ο απόλυτος οδηγός BBQ από την Αργυρώ: Την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Γιατί η Νταϊάνα έσκισε σκόπιμα το φόρεμά της στο Met Gala πριν από 30 χρόνια;
- Πετρέλαιο: Βουτιά της τιμής του αργού – Κάτω από 100 δολάρια το βαρέλι
- Κρίση αξιοπιστίας – «Αστήρικτες» οι μισές έρευνες κοινωνικών επιστημών






