
«Πάγωσε» το Ολντ Τράφορντ: Ετσι άνοιξε το σκορ η Μπαρτσελόνα (vid)
O Μέσι έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, ο Σουάρες πήρε κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Σο και κατέληξε στα δίχτυα του Νταβίντ Ντε Χέα για το 0-1.
Με αυτογκόλ του Σο στο 13’ η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Champions League.
Ο Μέσι έκανε ωραία τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Σουάρες πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Σο και κατέληξε στα δίχτυα του Νταβίντ Ντε Χέα για το 0-1.
Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς ο βοηθός ύψωσε τη σημαία του, αλλά μετά τη χρήση του VAR κατοχυρώθηκε και οι Μπλαουγκράνα πήραν κεφάλι στο σκορ.
Ωραία συνεργασία από τους δύο αστέρες της Μπαρτσελόνα, που έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι βρίσκονται με κλειστά μάτια.
https://twitter.com/juniuer/status/1116058673065930753
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής
- Οδύσσεια: Εισπράξεις 124,5 εκατ. δολαρίων το Σαββατοκύριακο σε ΗΠΑ και Καναδά
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)

