Οπως ενημέρωσε η ΕΠΟ προχωρούν οι επαφές με τον Δήμο Σπάτων για την κατασκευή προπονητικού κέντρου στην περιοχή την οποία θα χρησιμοποιούν οι Εθνικές ομάδες για τα επόμενα 50 χρόνια.
Προχωράει το θέμα της δημιουργίας προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές ομάδες η ΕΠΟ.
Η έκταση 40-50 στρεμμάτων έχει εντοπιστεί από την ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αφορά την περιοχή των Σπάτων. Το πρότζεκτ αναμένεται να βοθήσει οικονομικά η FIFA και ενδεχομένως η ελληνική Πολιτεία.
Μάλιστα οι επαφές με τον Δήμο έχουν προχωρήσει προκειμένου με σκοπό την υπογραφή συμφωνίας για χρήση του παραπάνω χώρου για μια 50ετία. Στο σχέδιο προβλέπεται μεταξύ άλλων δημιουργία ξενώνα, εστιατορίου και τριών γηπέδων.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
«Θα δρομολογηθεί η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Σπάτων, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων στην περιοχή, εφόσον η συγκεκριμένη συμφωνία επικυρωθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Η συμφωνία αφορά έκταση 40-50 στρεμμάτων, με δυνατότητα χρήσης εκ μέρους της Ε.Π.Ο. για 50 χρόνια».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.