
Ολυμπιακός: Με τις ίδιες απουσίες απέναντι στο Περιστέρι
Παραμένουν εκτός οι Βασίλης Σπανούλης και Γιάνις Στρελνιεκς για το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.
Χωρίς κάποιο νέο απρόοπτο συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με το Περιστέρι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League.
Την Τρίτη (9/4) πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο ΣΕΦ όπου απόντες ήταν οι συνηθισμένοι πλέον, δηλαδή οι Βασίλης Σπανούλης και Γιάνις Στρέλνιεκς.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως βελτίωση στο πρόβλημα του Λετονού γκαρντ ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του.
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival
