Ηταν κάτι που φανηκε και στην διάρκεια της αναμέτρησης και έγινε πιο σαφές στη συνέχεια. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν έξαλλοι με τον τρόπο που διεύθυναν την αναμέτρηση με το Περιστέρι οι Παπαπέτρου, Τζαφλέρης και Ζαχαρής.
Μάλιστα ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν σε… επικοινωνία με τον πρώτο, ο οποίος αρκετές φορές γύρισε και προς τον πάγκο των Ερυθρόλευκων μιλώντας σε έντονο ύφος.
Η δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού μετά το ματς ήταν έντονη, με τις αμφισβητούμενες φάσεις να είναι πολλές στο τέλος, ειδικά στην περίπτωση που χρεώθηκε με φάουλ ο Γκος σε προσπάθεια για τρίποντο του Μπέντιλ, φάση που έκρινε ουσιαστικά και την αναμέτρηση με 3/3 βολές.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.