Εξαλλοι στον Ολυμπιακό με τους διαιτητές!
Οι Ερυθρόλευκοι ήταν έξαλλοι για τις διαιτητικές αποφάσεις των τριών ρέφερι στην ήττα από το Περιστέρι.
Ηταν κάτι που φανηκε και στην διάρκεια της αναμέτρησης και έγινε πιο σαφές στη συνέχεια. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν έξαλλοι με τον τρόπο που διεύθυναν την αναμέτρηση με το Περιστέρι οι Παπαπέτρου, Τζαφλέρης και Ζαχαρής.
Μάλιστα ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν σε… επικοινωνία με τον πρώτο, ο οποίος αρκετές φορές γύρισε και προς τον πάγκο των Ερυθρόλευκων μιλώντας σε έντονο ύφος.
Η δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού μετά το ματς ήταν έντονη, με τις αμφισβητούμενες φάσεις να είναι πολλές στο τέλος, ειδικά στην περίπτωση που χρεώθηκε με φάουλ ο Γκος σε προσπάθεια για τρίποντο του Μπέντιλ, φάση που έκρινε ουσιαστικά και την αναμέτρηση με 3/3 βολές.
- Παναθηναϊκός: Ο Ντάβιντε Καλάμπρια επιμένει ελληνικά και τη νέα σεζόν
- FIBA: Στη Γαλλία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2031 (pic)
- Ο Άλεκ Πίτερς έκανε το τραπέζι στους πρωταθλητές Εφήβους του Ολυμπιακού (pics)
- Formula 1: Αλλαγές-παρέμβαση στους κανονισμούς του 2026 για θέαμα και ασφάλεια
- Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις: Έγινε αστροναύτης και απάντησε για τα ταξίδια του (pic)
- Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ομαδική αγωγή παικτών κατά της FIFA για δισεκατομμύρια ευρώ
- Η Τσέλσι στα χνάρια του Τιτανικού: Σπάει αρνητικά ρεκόρ και κινδυνεύει να… βυθιστεί (vids, pics)
- Ινδία, η «βασίλισσα» του ντόπινγκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442