
Χασαπόπουλος: Ουδεμία σχέση με τη Novartis
«Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα, από τους γνωστούς κύκλους της παραπληροφόρησης, ορισμένα δημοσιεύματα, τα οποία εμπλέκουν το όνομα του εντολέα μου, Νικόλαου Χασαπόπουλου, για δήθεν συμμετοχική του δράση στην γνωστή ποινική υπόθεση NOVARTIS,», λέει ο δικηγόρος του
Αρνείται οποιαδήποτε σχέση ή συμμετοχή σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τη Novartis ο δημοσιογράφος Νικόλαος Χασαπόπουλος, μέσω του πληρεξουσίου του δικηγόρου κ. Αλέξανδρου Στρίμπερη.
Συγκεκριμένα, στην δήλωσή της πλευράς του Ν. Χασαπόπουλου αναφέρεται:
«Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα, από τους γνωστούς κύκλους της παραπληροφόρησης, ορισμένα δημοσιεύματα, τα οποία εμπλέκουν το όνομα του εντολέα μου, Νικόλαου Χασαπόπουλου, για δήθεν συμμετοχική του δράση στην γνωστή ποινική υπόθεση NOVARTIS.
Θέλω να καταστεί σαφές ότι ο εντολέας μου, έγκριτος δημοσιογράφος Νικόλαος Χασαπόπουλος, ουδεμία απολύτως σχέση ή συμμετοχή είχε σε παράνομες σχέσεις ή συναλλαγές που έχουν να κάνουν με δραστηριότητες της εταιρείας NOVARTIS, με συμμετοχή φερόμενων εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων ή άλλων λοιπών παραγόντων της κοινωνικής ζωής του τόπου. Ουδέποτε είχε εταιρεία, ουδέποτε συμμετείχε σε εταιρεία, ουδέποτε ασχολήθηκε δημοσιογραφικά με το φάρμακο καθότι είναι πολιτικός συντάκτης και ουδέποτε έλαβε χώρα στην οικεία του συνάντηση Λοβέρδου με Φρουζή.
Η λάσπη που ρίχνετε είναι δίχως ουσία και οι σκευωροί εις βάρος του εντολέα μου σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όταν ο Νικόλαος Χασαπόπουλος λάβει γνώση επίσημα των τυχόν αβασίμως καταγγελλομένων εις βάρος του.
Σέβεται την νομιμότητα, την οποία υπηρέτησε επί δεκαετίες ολόκληρες στα δημοσιογραφικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας και δεν πρόκειται να ανεχθεί την κατασυκοφάντησή του και την σπίλωσή του από οποιουσδήποτε το επιχειρήσουν».
- Σιδηρόδρομος: Εκτός τροχιάς οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το ETCS – 3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη εκτός λειτουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Πέμπτο «χτύπημα» στις «άγνωστες πτυχές του Ελλάδα 2.0»
- H άγνωστη μπουτίκ του Παρισιού που ψωνίζουν Τζάρβις Κόκερ και Άλεξ Τέρνερ – Ούτε διαφημίσεις, ούτε εκπτώσεις
- Γαλλία – Ελλάδα 66-65: Ήττα σε «νεκρό» χρόνο για την Εφήβων και τρίτη θέση στο Group A
- Πλαστικές σφαίρες στη Μαγιόρκα κατά διαδηλωτών – Οκτώ τραυματίες στην κινητοποίηση κατά του υπερτουρισμού
- Προειδοποίηση για πολυανθεκτικό βακτήριο που μπορεί να μεταδίδεται από κατοικίδια


