Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνει κίνηση για την παραμονή του Μπογέ η ΑΕΚ

Κάνει κίνηση για την παραμονή του Μπογέ η ΑΕΚ

Η μεταμόρφωση του Λούκας Μπογέ το τελευταίο διάστημα οδηγεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ να κινηθούν για την παραμονή του παράλληλα με την υπόθεση Πόνσε

Ένας άλλος Λούκας Μπογέ εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ και κυρίως μετά την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης και αυτό μόνο απαρατήρητο φυσικά δεν περνάει στους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι, αν και μέχρι πριν δύο μήνες σχεδόν, έμοιαζε δεδομένο ότι το καλοκαίρι όταν και λήγει ο δανεισμός του από την Τορίνο, θα αποχωρήσει χωρίς να γίνει προσπάθεια από την ΑΕΚ για να τον κρατήσουν, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται να γίνει άμεσα κίνηση από την ΑΕΚ προς την Τορίνο ώστε να ρίξει την ρήτρα των 6 εκατομμυρίων ή και να διαπραγματευτεί έναν νέο δανεισμό ενώ θυμίζουμε πως ο Αργεντινός έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ένωση από το καλοκαίρι, το οποίο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, αν οι «κιτρινόμαυροι» τον αποκτήσουν  από την ιταλική ομάδα.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024