Στη Βουλή η δικογραφία της Novartis
Πρόκειται για φακέλους, οι οποίοι έφτασαν στη Βουλή για να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου
Στη Βουλή διαβιβάστηκε σήμερα Τρίτη η δικογραφία για τη Novartis.
Πρόκειται για φακέλους, οι οποίοι έφτασαν στη Βουλή για να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου.
Η πολύμηνη έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς κατέληξε για την ώρα σε αποχρώσεις ενδείξεις για δωροδοκία ενός πολιτικού προσώπου για το οποίο ζητείται η άρση ασυλίας προκειμένου να κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να φύγουν κλήσεις και σε περισσότερα από 20 μη πολιτικά πρόσωπα, μέλη επιτροπών και στελέχη διαφημιστικής εταιρίας, οι οποίοι αναμένεται να κληθούν ως ύποπτοι για δωροδοκία και ξέπλυμα χρήματος κατά περίσταση.
Παράλληλα, στο αρχείο πηγαίνει η υπόθεση για τους Παναγιώτη Πικραμμένο, Γιώργο Κουτρουμάνη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Ταυτόχρονα, η έρευνα συνεχίζεται για πέντε πολιτικά πρόσωπα.
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
- Google: «Πάγωσε» προσωρινά η beta έκδοση του Android 17
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»!
