
Έπεσε στο Νείλο προσπαθώντας να βγάλει σέλφι και πνίγηκε
Ένας σαουδάραβας τουρίστας βρήκε τραγικό θάνατο όταν επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία μπροστά από τους καταρράκτες της Καλαγκάλα, αλλά έπεσε στα ορμητικά νερά και παρασύρθηκε.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας σαουδάραβας τουρίστας στους καταρράκτες της Καλαγκάλα στην Ουγκάντα, όταν προσπάθησε να τραβήξει σέλφι φωτογραφία με φόντο τα αφρισμένα νερά.
Το συμβάν έγινε το περασμένο Σάββατο. Τότε, στην προσπάθειά του να γείρει προς τα πίσω, γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και να παρασυρθεί.
«Πνίγηκε ενώ τραβούσε φωτογραφία στον Νείλο και παρασύρθηκε από τα νερά», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος της αστυνομίας Έλεν Μπουτότο.
Οι διασώστες εντόπισαν και ανέσυραν το πτώμα του το πρωί της Τρίτης, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το σημείο της πτώσης του.
- Βουλή: Οχι στην άρση ασυλίας του Οζγκιούρ Φερχάτ με 226 ψήφους
- Έκθεση Liberties: Σε κίνδυνο παραμένει η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα
- Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας μετά τη διπλή επίθεση σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να στείλει μήνυμα κυριαρχίας
- Βίντεο ντοκουμέντo του in με τις κινήσεις του 89χρονου πριν ανοίξει πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
- Τι είπε ο Μίλαν Τόμιτς για τον Ερυθρό Αστέρα, τις μεταγραφές και τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ


