Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωράκης: Θέλουμε να μετέχουμε ενεργά στη λήψη αποφάσεων

Θεοδωράκης: Θέλουμε να μετέχουμε ενεργά στη λήψη αποφάσεων

«Στόχος μας είναι να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους να ψηφίσουν στις εκλογές», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η ψήφος στο Ποτάμι θα είναι ένα βροντερό «όχι» σε μία φοβική Ευρώπη. Η ψήφος για το Ποτάμι είναι ψήφος για την εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ενοποίησης σε οικονομικό και  πολιτικό επίπεδο» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι το Ποτάμι είναι ξεκάθαρα «το πλέον ευρωπαϊκό κόμμα». Σημείωσε ότι στόχος του κόμματός του είναι να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους να ψηφίσουν στις εκλογές. «Η επόμενη Ευρωβουλή θα κρίνει τελικά αν θα επικρατήσουν οι καταστροφικές δυνάμεις του εθνικισμού και του λαϊκισμού ή όχι», υπογράμμισε.

Όσον αφορά στην κεντροαριστερά ο κ.Θεοδωράκης δήλωσε ότι «το Ποτάμι έχει μέσα του και ανθρώπους που θα αποκαλούσαμε “κεντροαριστερούς” και ανθρώπους που θα αποκαλούσαμε “κεντροδεξιούς”». «Όμως το σημαντικότερο για όλους είναι ότι το Ποτάμι εκφράζει μια σύγχρονη αντίληψη της πολιτικής που θέλει λύσεις και όχι ιδεολογικές παλινδρομήσεις», πρόσθεσε.  Ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν συμμετέχει σε παιχνίδια εντυπώσεων, «ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούσε επί τέσσερα σχεδόν χρόνια με την ακροδεξιά, ούτε με το ΚΙΝΑΛ που επιστρέφει στις γνωστές πρακτικές του παλαιοκομματισμού». «Υπό αυτήν την έννοια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετέχουμε σε οποιονδήποτε διάλογο με τα παραπάνω κόμματα, αν είναι αυτά που εσείς προσδιορίζεται ως Κεντροαριστερά», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Επανέλαβε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις εκλογές, καθώς, όπως σημείωσε, «οποιαδήποτε προεκλογική συνεργασία θα ήταν σαν να εγκαταλείπουμε τους ανθρώπους που στηρίζουν το Ποτάμι». Ο κ. Θεοδωράκης συμπλήρωσε ότι το Ποτάμι θα προσπαθήσει να συνεργαστεί με όποιον κερδίσει τις εκλογές. «Δε μετέχουμε στις εκλογές για να καταγγέλλουμε και να κουνάμε το δάχτυλο, θέλουμε να μετέχουμε ενεργά στη λήψη αποφάσεων», κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024