Βροχερή και η Κυριακή – Συνεχίζεται η κακοκαιρία
Νεφώσεις με βροχές αναμένονται την Κυριακή έως και αργά το απόγευμα κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας, και το Ανατολικό Αιγαίο
Νεφώσεις με βροχές αναμένονται την Κυριακή έως και αργά το απόγευμα κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας, και το Ανατολικό Αιγαίο. Ιδιαίτερα στα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας το μεσημέρι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες.
Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες κυρίως στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 7 έως 19, στη Θράκη από 8 έως 14, στα δυτικά ηπειρωτικά από 6 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 19, και στην Κρήτη από 11 έως 20.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ.
Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς πρόσκαιρες βροχοπτώσεις. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για ασθενείς πρόσκαιρες βροχοπτώσεις. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχος
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442