Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» (6/4) ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από του οπαδούς των Καταλανών να μην ασχολούνται με τον… Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος από πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα της ομάδας, αλλά επέλεξε να μείνει στους Ροχιμπλάνκος!
Ο Βάσκος κόουτς τόνισε ότι οι οπαδοί θα πρέπει να επικεντρωθούν στο πώς να εμψυχώσουν την ομάδα και όχι στο πώς θα γιουχάρουν τον Γάλλο διεθνή άσο του αντιπάλου.
«Εγώ αυτό που θέλω για αύριο είναι ο κόσμος να ασχοληθεί με εμάς, όχι με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Εμένα δεν μου αρέσει όταν πηγαίνω σε άλλο γήπεδο να γιουχάρουν τους παίκτες.
Ο κόσμος πρέπει να είναι μαζί μας, όχι κόντρα στον αντίπαλο. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να επιλέγει πού θέλει να παίξει, όπως οι σύλλογοι αποφασίζουν για το μέλλον των παικτών τους.
Καθένας είναι ελεύθερος να κάνεις τις επιλογές του και αύριο είναι ακόμα ένα παιχνίδι. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να τον προσέξουμε πολύ γιατί είναι ένας μεγάλος παίκτης», τόνισε ο Βαλβέρδε.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.