
Βατούτιν: «Το μέσο μπάτζετ στη EuroLeague είναι φέτος 25.8 εκατομμύρια ευρώ»
Οπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Αντρέι Βατούτιν, το μέσο μικτό μπάτζετ των ομάδων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 25 εκατομμύρια ευρώ
Τον μέσο όρο των μπάτζετ των ομάδων της Ευρωλίγκας αποκάλυψε ο Αντρέι Βατούτιν σε μέσο της Μόσχας, μία μέρα μετά τη συνάντηση των παραγόντων των ομάδων που μετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είπε συγκεκριμένα πως «…το μέσο μπάτζετ των ομάδων τη σεζόν 2018/19 έφτασε τα 25.8 εκατομμύρια ευρώ», με τον Βατούτιν να αναφέρεται προφανώς στον συνολικό προϋπολογισμό της χρονιάς και όχι μόνο στο αγωνιστικό μπάτζετ.
- «Τροία 2026»: Eντυπωσιακή άσκηση στο Λιμάνι της Πάτρας για εξουδετέρωση «χημικής απειλής»
- LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος
- Ευγένιος Ευγενίδης: Εθνικός χορηγός
- Ιράν: Σφοδρή κριτική αντικαθεστωτικών για τη στάση της ΕΕ μετά τη νέα εκτέλεση – «Αδικαιολόγητη η σιωπή της Ευρώπης»
- Βέλγιο: Οι πολίτες καλούνται να ετοιμάσουν «κιτ έκτακτης ανάγκης» για περίπτωση κινδύνου
- Καμίνια: Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς και βελτίωση του δημόσιου χώρου από τον Δήμο Πειραιά




