
Προοδευτικός πατριωτισμός
Η συνεδρίαση του ΚΙΝΑΛ και η χιουμοριστική «κόντρα»
Αδικαιολογήτως απόντες χαρακτηρίστηκαν, λέει ο Βηματοδότης πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Τελικά προσήλθαν λίγο καθυστερημένοι και πριν από την εμφάνιση στην αίθουσα της Φώφης Γεννηματά. Πέντε βουλευτές δεν ήταν, δικαιολογημένα, στη συνεδρίαση, στην οποία πήρε μέρος και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Να σημειώσω ότι η συνεδρίαση δεν έγινε στη Βουλή αλλά στη Χαριλάου Τρικούπη. Α, και ήταν η πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό που οι δημοσιογράφοι δεν παρακολούθησαν την αρχική εισήγηση της Φώφης Γεννηματά.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο πρώην υπουργός πραγματοποίησε την Τετάρτη εκδήλωση στην οποία παρουσίασε την πρότασή του για το μέλλον της Αργολίδας. Το όραμά του για την Αργολίδα ο κ. Μανιάτης το ονομάζει «προοδευτικό πατριωτισμό».
Επ’ αυτού πάντως είχε μια κόντρα με τον Νίκο Ανδρουλάκη που χαριτολογώντας το χαρακτήρισε «προοδευτικό τοπικισμό». Προφανώς, όπως παρατήρησε ένας τρίτος βουλευτής, φοβάται μήπως ο Μανιάτης πάρει τα πετρέλαια της Κρήτης και τα πάει στην… Αργολίδα.
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα
- Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων για τα αδέσποτα ζώα – Τι μπορείτε να κάνετε, αν αδιαφορούν οι φορείς
- Κρήτη: Εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο – 20χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/4): Δράση με Ολυμπιακό στη Euroleague και ΑΕΚ στο Conference
- Νίνο: Η επανασύνδεση με τη Ζόζεφιν και πόσο κοντά είναι ο γάμος του ζευγαριού
- Στασιμοπληθωρισμός: Αυξάνεται η ανησυχία σε Ευρώπη και Ελλάδα – Δυσοίωνα τα σενάρια για την ανάπτυξη
