Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Προοδευτικός πατριωτισμός

Προοδευτικός πατριωτισμός

Η συνεδρίαση του ΚΙΝΑΛ και η χιουμοριστική «κόντρα»

Αδικαιολογήτως απόντες χαρακτηρίστηκαν, λέει ο Βηματοδότης πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Τελικά προσήλθαν λίγο καθυστερημένοι και πριν από την εμφάνιση στην αίθουσα της Φώφης Γεννηματά. Πέντε βουλευτές δεν ήταν, δικαιολογημένα, στη συνεδρίαση, στην οποία πήρε μέρος και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Να σημειώσω ότι η συνεδρίαση δεν έγινε στη Βουλή αλλά στη Χαριλάου Τρικούπη. Α, και ήταν η πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό που οι δημοσιογράφοι δεν παρακολούθησαν την αρχική εισήγηση της Φώφης Γεννηματά.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο πρώην υπουργός πραγματοποίησε την Τετάρτη εκδήλωση στην οποία παρουσίασε την πρότασή του για το μέλλον της Αργολίδας. Το όραμά του για την Αργολίδα ο κ. Μανιάτης το ονομάζει «προοδευτικό πατριωτισμό».

Επ’ αυτού πάντως είχε μια κόντρα με τον Νίκο Ανδρουλάκη που χαριτολογώντας το χαρακτήρισε «προοδευτικό τοπικισμό». Προφανώς, όπως παρατήρησε ένας τρίτος βουλευτής, φοβάται μήπως ο Μανιάτης πάρει τα πετρέλαια της Κρήτης και τα πάει στην… Αργολίδα.

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024