Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ : «Η μοίρα θα είναι στα χέρια του Ολυμπιακού, εάν...»

Μπλατ : «Η μοίρα θα είναι στα χέρια του Ολυμπιακού, εάν…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι η ομάδα του θα δει άκρως επαγγελματικά το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα και θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί στο ματς της Παρασκευής στο ΣΕΦ (5/4, 21:30)

Ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αν και πλέον δεν ελέγχει αυτός την κατάσταση αφού περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσει στους οχτώ της διοργάνωσης.

Όπως και να έχει ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμών των Ερυθρόλευκων, με τον τεχνικό της ομάδας να αποκαλύπτει στην ανοιχτή προπόνηση την παράταση στην απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς.

Συγκεκριμένα είπε: «Δυστυχώς είχαμε άσχημα νέα για τον Στρέλνιεκς και μέχρι νεοτέρας θα τον έχουμε εκτός δράσης. Δεν θα επιστρέψει σύντομα. Ο Αγραβάνης είχε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη κατάσταση που έχει η ομάδα».

Αναφορικά τώρα με το παιχνίδι της Παρασκευής, ο Μπλατ υποστήριξε ότι: «Προφανώς όλα τα αποτελέσματα θα έρθουν σήμερα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να προσεγγίσουμε πολύ επαγγελματικά το παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε, ανεξάρτητα τις καταστάσεις. Η Νταρουσάφακα παίζει καλά τους τελευταίους μήνες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να είμαστε η καλύτερη δυνατή ομάδα που μπορούμε.

Είναι μια πιθανότητα το αυριανό παιχνίδι να κρίνει την πρόκρισή μας. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι. Το να είσαι σοβαρός και φιλόδοξος είναι μια συνήθεια για την ομάδα και αυτό πρέπει να οδηγεί την ομάδα. Ανεξάρτητα τα σημερινά παιχνίδια, παίζουμε με μια ομάδα επαγγελματιών που σέβεται το παιχνίδι και έτσι θα πρέπει να προσεγγίζουν τα παιχνίδια. Κάθε ομάδα το κάνει. Θα δούμε τις ομάδες να παίζουν με επαγγελματισμό. Εάν τα αποτελέσματα είναι καλά η μοίρα θα είναι στα δικά μας χέρια».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024