Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάλη : Τρεις διεθνείς διοργανώσεις στην Ελλάδα το 2020

Πάλη : Τρεις διεθνείς διοργανώσεις στην Ελλάδα το 2020

Η Ελλάδα θα διοργανώσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων, το Μεσογειακό πρωτάθλημα και τους Βαλκανικούς Αγώνες το 2020

Το ενδιαφέρον της Παγκόσμιας Πάλης θα είναι στραμμένο στην Ελλάδα το 2020! Η άψογη συνεργασία της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης με την Παγκόσμια Ομοσπονδία σε συνδυασμό με τον υψηλό βαθμό, που παίρνουν οι διοργανώσεις που έχει αναλάβει η ΕΛΟΠ, είχε ως αποτέλεσμα η UWW να αναθέσει τρεις μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα για το 2020.

Πρόκειται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων, το Μεσογειακό πρωτάθλημα και τους Βαλκανικούς Αγώνες. Τρεις διοργανώσεις που θα κάνουν την Ελλάδα επίκεντρο της Πάλης. Οι διεθνείς διοργανώσεις παράλληλα δίνουν την ευκαιρία στους Ελληνες αθλητές να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται και η τοπική κοινωνία, μέσω του αθλοτουρισμού και των χιλιάδων αθλητών, αθλητριών συνοδών και επισκεπτών που θα φτάσουν το 2020 στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Δημήτρης Τραμπακουλας δήλωσε: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης νιώθει ιδιαίτερη υπερηφάνεια που μέσω της σκληρής δουλειάς που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, λαμβάνει την αμέριστη εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το ΔΣ της ΕΛΟΠ είναι ιδιαίτερα χαρούμενο που η UWW ανέθεσε τρεις μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα. Πρόκειται αναμφίβολα για μία μεγάλη τιμή που γίνεται πρώτα στο άθλημα της Πάλης, την ομοσπονδία και τη χώρα μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ και πρόσθεσε: «Η δουλειά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αρχικά στις εγχώριες διοργανώσεις κι εν συνεχεία στις διεθνείς, έχει αξιολογηθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και είμαστε χαρούμενοι, που μας εμπιστεύονται. Ελπίζουμε οι αθλητές της Πάλης και οι φίλοι του αθλήματος να απολαύσουν αυτούς τους αγώνες. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Θοδωρή Χαμάκο, ο οποίος ως μέλος του ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης, συνέβαλε στα μέγιστα και υποστήριξε την ανάληψη των διοργανώσεων στη χώρα μας».

Υ.Γ. Όπως όλοι καταλάβατε το χθεσινό άρθρο με τίτλο παραιτείται το ΔΣ της Ομοσπονδίας Πάλης ήταν πρωταπριλιατικο αστείο. Σας ευχόμαστε καλό μήνα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024