Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους : Άλωσε και τη Σαρδηνία με Κιν... on fire

Γιουβέντους : Άλωσε και τη Σαρδηνία με Κιν… on fire

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με τον Μόιζε Κιν να σκοράρει για 4η φορά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Κάλιαρι (0-2) και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος

Την πλήρη κυριαρχία της εντός των ιταλικών τειχών, επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία της Κάλιαρι με 2-0 μέσα στη Σαρδηνία και πλέον περιμένουν απλά, πότε θα κλειδώσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος.

Το σκορ για τους πρωταθλητές Ιταλίας άνοιξε ο Μπονούτσι στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερναρντέσκι, πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Κράνιο για το 1-0.

Η Κάλιαρι είχε τις ευκαιρίες της προκειμένου να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο όχι μόνο δεν το έπραξε, αντιθέτως δέχτηκε και 2ο. Στο 85′ το παιδί-θαύμα της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, Μόιζε Κιν, εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Μπετανκούρ και σκόραρε για το 2-0, πετυχαίνοντας έτσι το 4ο τέρμα του στα τελευταία τέσσερα ματς με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας».

Έτσι, η Γιουβέντους έφτασε τους 81 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +18(!) από την 2η Νάπολι. Από την άλλη η Κάλιαρι παρέμεινε στην 13η θέση με 33 βαθμούς, στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024